Dit is een demo-winkel. Een geplaatste bestelling zal niet worden verwerkt.

U hebt niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Houten speelgoed Almere – Ben je op zoek naar een mooi cadeau waar kinderen nog lang van kunnen genieten, dan bent u in Almere bij Hip Houten Speelgoed aan het goede adres. Het houten speelgoed heeft een rustieke uitstraling en doet denken aan een simpelere tijd, toen speelgoed nog met de hand werd gemaakt. De producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en bovendien volledig ecologisch verantwoord en dus geheel veilig voor kinderen om naar hartenlust mee te spelen. Daarnaast is ons speelgoed ook zeer resistent tegen slijtage waardoor kinderen er lang van kunnen genieten.

Bij houten speelgoed Almere is overigens ook mogelijk een kado een extra persoonlijk tintje te geven, zo kan je ervoor kiezen om de naam van het kindje er bijvoorbeeld op te laten schilderen. Een cadeau wat zeker in de smaak zal vallen  wanneer je op kraamvisite gaat. Populair zijn het hobbelpaard en het stokpaardje.

In onze webshop kunt je veilig en gemakkelijk bestellen en bestellingen die voor 16.00u (op werkdagen) worden gedaan, zijn ook in Almere de volgende dag in huis.