Dit is een demo-winkel. Een geplaatste bestelling zal niet worden verwerkt.

U hebt niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Bij houten speelgoed Amersfoort is het mogelijk om een leuk en gepersonaliseerd cadeau te vinden voor de kleinsten onder ons. Van een rammelaar tot een hobbelpaard waar nog generaties lang plezier van kan worden beleefd. Ook via een extra invulveld is het mogelijk een naam op te geven. Zo kan het meeste houten speelgoed voorzien worden van een persoonlijk tintje.

Wat is er leuker dan ervaringen van anderen lezen of meer leren over opvoeding in het algemeen. Hiervoor hebben we een blog op de pagina die onderin te vinden is. Zorg ervoor dat je op de hoogte blijft en discussieer mee over de meest uiteenlopende onderwerpen.

Overigens is het zo dat speelgoed besteld bij houten speelgoed Amersfoort vaak al de volgende dag in huis is, indien het voor 16:00 besteld is. Vaak wordt het trek hondje besteld en tevens de duw gans.

Voor de kerstperiode of sinterklaas is natuurlijk ook houten speelgoed een perfect cadeau. Leerzaam en goed voor de ontwikkeling van peuter, kleuter of dreumes. Wat wil je nog meer!