Dit is een demo-winkel. Een geplaatste bestelling zal niet worden verwerkt.

U hebt niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Houten speelgoed Apeldoorn – Ook altijd moeite met het vinden van een leuk cadeau voor onder de boom of met sinterklaas? Nou dan heb je de juiste plek gevonden. Wij bieden schitterend houten speelgoed aan van een perfecte kwaliteit. Voor ons is veiligheid het allerbelangrijkste en daarom werken we enkel met veilige en natuurlijke producten. Zo is de verf op water basis, en komt het hout uit FSC gecertificeerde bossen.

Op het moment dat je een leuk cadeau hebt uitgezocht is het ook mogelijk dit een persoonlijk tintje te geven in de vorm van een beschilderde naam. Wat is er leuker voor een kind om zoiets gaafs te krijgen. Op deze manier dus ook altijd een uniek cadeau, wat niemand nog gaat overtreffen. Een veel besteld cadeau is het hondje en het schaapje.

We hebben op onze site ook een blog gemaakt waarin we veel tips geven over de opvoeding van kinderen en andere leuke onderwerpen. Kijk even onder op de pagina voor de locatie hiervan.

Op werkdagen voor 16:00 besteld bij houten speelgoed Apeldoorn, dan is het vaak de volgende dag al in Apeldoorn of waar dan ook bezorgd.