Dit is een demo-winkel. Een geplaatste bestelling zal niet worden verwerkt.

U hebt niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Voor houten speelgoed Arnhem is het belangrijk dat kinderen veilig en verantwoord spelen. Veiligheid is door het gebruik van natuurlijke producten gegarandeerd. Op water gebaseerde verf is hier een goed voorbeeld van.

Op het blog van onze website (onderin te vinden) is het mogelijk op de hoogte te blijven van trends in de speelgoed branche en krijg je tips over de opvoeding van kinderen in het algemeen. Laat een berichtje achter en discussieer mee over de onderwerpen van het blog.

Daarnaast is het bij houten speelgoed Arnhem mogelijk om een kado te voorzien van een persoonlijke noot door de naam van de ontvanger erop te laten zetten. Want wat is er leuker dan een persoonlijk cadeau! Vaak wordt bijvoorbeeld het hobbelpaard voorzien van een naam.

Ook in Arnhem bezorgen we vaak de volgende dag al, indien het speelgoed op werkdagen wordt besteld. Kerst of sinterklaas cadeau nodig? Ook dan is houten speelgoed natuurlijk het perfecte geschenk! Bij een babyshower of als geboortecadeau is dit ook altijd goed.