Dit is een demo-winkel. Een geplaatste bestelling zal niet worden verwerkt.

U hebt niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Houten Speelgoed Den Haag - Ook in Den Haag is het natuurlijk mogelijk om ons houten speelgoed te bestellen. En natuurlijk is het ook zo dat je speelgoed op werkdagen besteld voor 16:00 de volgende dag al in huis hebt. Veel gekozen producten zijn het paardje en het hondje.

Maar er is meer te vinden op onze website, zo is er bijvoorbeeld een blog waar meer te lezen valt over opvoeding en kinderen in het algemeen. Neem daar dus zeker even een kijkje voor handige tips over deze onderwerpen.

Bij houten speelgoed Den Haag is het speelgoed met de hand gemaakt en daarnaast bijna altijd te voorzien van een persoonlijk tintje. Het is namelijk mogelijk een naam erop te laten zetten. Extra leuk dus om te geven aan de gelukkige ontvanger. Doordat het hout erg duurzaam is kan een cadeau uit onze shop generaties lang mee! Voor sinterklaas en ook tijdens de kerstdagen is het erg leuk om houten speelgoed te geven aan de kinderen. Ze zullen met veel plezier hiermee aan de slag gaan en ook op de ontwikkeling van het kind zal het een positief effect hebben.