Dit is een demo-winkel. Een geplaatste bestelling zal niet worden verwerkt.

U hebt niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Houten speelgoed Enschede – Ben je als (nieuwe) ouder of grootouder op zoek naar een mooi cadeau, geschikt voor kinderen van alle leeftijden, wat je doet denken aan je eigen onbezonnen jeugd? Dan kun je in Enschede terecht bij hip houten speelgoed voor speelgoed van hoogwaardige kwaliteit met karakter. Het is een mooi cadeau voor de kerst of voor sinterklaas, maar ook erg geliefd als cadeau voor een babyshower of als kraamcadeau. Het speelgoed is ook te personificeren wat ieder kado origineel en one-of-a-kind maakt.

Dit is niet het type speelgoed dat je als een doorn in het oog ervaart wanneer je kind het graag in de woonkamer neerzet. Door de prachtige authentieke uitstraling is het eerder een aanwinst, zo ook voor onder de boom met kerst of in de schoen voor Sinterklaas. Ook kun je onze Facebook pagina like-en

Houten speelgoed Enschede biedt speelgoed vervaardigd met persoonlijke aandacht voor ieder product, gemaakt uit hout van hoge kwaliteit en beschilderd met kindvriendelijke verf. Populaire keuze is het trek hondje.