Dit is een demo-winkel. Een geplaatste bestelling zal niet worden verwerkt.

U hebt niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Houten Speelgoed Groningen – Voor het mooiste handgemaakte houten speelgoed ben je op de juiste plek aangekomen. Wij verkopen enkel en alleen speelgoed dat aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet. Aangezien we natuurlijk allemaal alleen het beste voor onze kinderen willen!

Ook heeft houten speelgoed Groningen natuurlijk de mogelijkheid tot het personaliseren van je cadeau. Op deze manier is het extra leuk om een onderscheidend en origineel cadeau te hebben dat nog niemand gegeven heeft. Ook hebben we een blog waar onder andere iets verteld wordt over het organiseren van een kinderfeestje en kinderen 2.0.

Tijdens de kerstperiode en met sinterklaas is het ook een geweldig idee om houten speelgoed te geven. Het is namelijk erg goed voor de ontwikkeling van een kind om met houten speelgoed te spelen. De beleving zorgt ervoor dat een kind zijn fantasie de vrije loop kan laten en hiermee ontwikkeld een kind zich snel! 

Ook is het zo dat voor de regio Groningen een bestelling op werkdagen voor 16:00 gemaakt, vaak de volgende dag al in huis is! En als je nu toch op deze site bent vinden we het leuk als je ook eens op ons blog kijkt voor meer informatie over opvoeding en met tips over speelgoed.