Dit is een demo-winkel. Een geplaatste bestelling zal niet worden verwerkt.

U hebt niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Houten speelgoed Haarlem – Ook zo’n moeite een leuk en origineel cadeau te vinden voor de kleine? Wij zelf hadden dit probleem ook altijd, en toen we uiteindelijk iets gevonden hadden, dachten we dat er vast meer mensen met dit probleem zaten. Vanuit dat idee is deze winkel ontstaan. Het is onder andere mogelijk speelgoed te voorzien van een naam en daarmee maak je het natuurlijk wel een erg speciaal cadeau. Welk kind wil dat nou niet?

Overigens is het zo dat speelgoed dat op werkdagen voor 16:00 besteld is vaak de volgende dag al in Haarlem bezorgd wordt. Ook in het betaalproces is natuurlijk erg belangrijk dat dit veilig is en daarom gebruiken wij PayPal en iDeal voor onze betalingen.

Bij houten speelgoed Haarlem is het belangrijk dat er altijd gewerkt wordt met veilige en natuurlijke producten. Daarom wordt er voor de beschildering een op water gebaseerde verf gebruikt die veilig is voor kind en natuur.

Voor tips en tricks is er een blog dat via een link onderin te vinden is, waarop veel meer informatie over onze producten en speelgoed in het algemeen te vinden is. Zo is er een onderwerp over of houten speelgoed beter is voor het milieu en cognitieve ontwikkeling bij baby's.