Dit is een demo-winkel. Een geplaatste bestelling zal niet worden verwerkt.

U hebt niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Voor Houten speelgoed Hoofddorp is het altijd van groot belang geweest dat al ons speelgoed tot het meest veilige van Nederland behoort. Daarom gebruiken wij alleen maar natuurlijke producten voor ons speelgoed. De verf waarmee de artikelen zijn beschilderd is ook op water gebaseerd. En het hout zelf komt uit bossen waar enkel op een FSC verantwoorde manier gekapt wordt.

Doordat al ons speelgoed met de hand gemaakt is, en we grote waarde hechten aan de originaliteit is het mogelijk om het te voorzien van een naam. Hierdoor krijgt het speelgoed een persoonlijk tintje, en dat wil natuurlijk elk kind wel. Gegarandeerd een cadeau dat nog niemand gegeven heeft, ook in Hoofddorp niet!

Via iDeal en PayPal kan er betaald worden in de shop, en dus is dit ook helemaal veilig en verantwoord. Daarnaast hebben we een blog op de pagina die je onderin kunt vinden. Hier kun je verschillende zaken lezen over de opvoeding van kinderen en geven we tips over houten speelgoed in het algemeen. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld: Cognitieve vaardigheden verbeteren kinderen en trends in de speelgoedwereld.

Bij houten speelgoed Hoofddorp besteld voor 4 uur is vaak de volgende dag al weer bezorgd.