Dit is een demo-winkel. Een geplaatste bestelling zal niet worden verwerkt.

U hebt niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Houten speelgoed Maastricht – Ook in de regio Maastricht is er steeds meer behoefte aan het speelgoed van vroeger. Hier is dus ook houten speelgoed de laatste tijd flink in opkomst. Kijk dus zeker even door het assortiment voor een geboortecadeau of voor een sinterklaas cadeau.

Bestel je iets op werkdagen voor 16:00 uur dan zal het vaak de volgende dag al in Maastricht (of ergens anders) bezorgd worden. Houten speelgoed Maastricht is ook een prima adres voor al uw geschenken voor tijdens de kerst periode.

Het houten speelgoed dat we verkopen is van de hoogste kwaliteit en met de hand vervaardigd. Ook wordt alles met de hand beschilderd en is bijna alles te voorzien van een naam. Zodoende wordt een cadeau pas echt speciaal. 

Veiligheid is het belangrijkste als het gaat om kinderen en daarom worden al onze producten gemaakt van duurzaam en verantwoord gekapt hout. Tevens is de beschildering enkel met op water gebaseerde verf. Let wel altijd op de leeftijdsaanduiding. Ook hebben we een blog met informatie over bijvoorbeeld cognitieve ontwikkeling en houten speelgoed door de jaren heen.