Dit is een demo-winkel. Een geplaatste bestelling zal niet worden verwerkt.

U hebt niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Houten speelgoed Naaldwijk staat voor het beste en meest degelijke speelgoed voor de kleine spruit. Zo is houten speelgoed een ideaal cadeau wat er niet alleen leuk uitziet, maar ook zeker een educatieve werking heeft. Wat leuk is natuurlijk dat een kind dus echt spelenderwijs gaat leren! Zijn vaardigheden worden in sneltreinvaart beter, als hij bijvoorbeeld met dit paardje gaat lopen! Ook een hobbelpaard is erg gaaf natuurlijk!

Super leuk ook is dat bijna alles nog persoonlijker gemaakt kan worden door de naam erop te laten zetten. Op deze manier kun je natuurlijk nooit meer stuk als opa of oma, maar ook zeker als ouder is het een super cadeau om te geven.

Voor 16:00 bestellen geeft vaak de volgende dag al een postbode aan de deur in Naaldwijk (of een andere plek in Nederland). Dus nog even snel een presentje bestellen voor een verjaardag morgen is zelfs mogelijk! Houten speelgoed Naaldwijk heeft ook een blog waar meer informatie te vinden is over tal van onderwerpen die met kinderen en speelgoed te maken hebben.