Dit is een demo-winkel. Een geplaatste bestelling zal niet worden verwerkt.

U hebt niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Houten Speelgoed Nijmegen – Voor de mooiste collectie houten speelgoed ben je hier aan het juiste adres. Al ons speelgoed wordt met de hand gemaakt en beschilderd. Op deze manier kunnen we een bepaalde stijl en kwaliteit garanderen voor al onze producten.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor een babyshower of voor een geboorte het is natuurlijk extra leuk als dit cadeau een persoonlijk tintje heeft. Het is dus mogelijk bijna al het speelgoed van een naam te voorzien. Wat is er leuker voor een kind om zijn of haar naam ergens op te zien staan.

Ook voor de regio Nijmegen is het zo dat we speelgoed vaak al de volgende dag bezorgen indien de bestelling op werkdagen voor 16:00 is gedaan. Betalingen lopen via iDeal of Paypal zodat we een veilige transactie kunnen garanderen. Bezorging is vanaf 40 euro overigens al gratis, anders is het voor 3,95 al verstuurd.

Kies ook voor de kerstperiode of met sinterklaas voor houten speelgoed Nijmegen, dan weer je zeker dat er een leuk cadeau onder de boom ligt!