Dit is een demo-winkel. Een geplaatste bestelling zal niet worden verwerkt.

U hebt niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Houten Speelgoed ’s-Hertogenbosch – Als je op zoek bent naar een mooi kado in de regio Den Bosch dan kan je zeer zeker terecht bij Hip Houten Speelgoed. We hebben een aanbod van mooi speelgoed vervaardigd van een hoogwaardige kwaliteit hout wat een leven lang mee kan gaan. Men zegt wel eens “vroeger was alles beter”, en naar onze mening is dat met houten speelgoed zeker het geval! Het ziet er niet alleen prachtig uit maar is ook veilig voor kinderen en duurzaam.

Bij houten speelgoed ’s-Hertogenbosch is er ook de mogelijkheid om het speelgoed te voorzien van de naam van de jarige, wat het kado net iets extra’s geeft. Hierdoor is dit houten speelgoed ook een fantastisch cadeau bij een geboorte of babyshower, wat zeer zeker in de smaak zal vallen. Alle producten zijn handgemaakt en dit is zeker terug te zien in de uitstraling en kwaliteit van het speelgoed.

Bestel veilig en met gemak in onze webshop, vandaag besteld (voor 4u ‘s middags)  is  morgen in huis ook in Den Bosch. Kijk ook even op onze Facebook pagina of op het blog.