Dit is een demo-winkel. Een geplaatste bestelling zal niet worden verwerkt.

U hebt niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Houten speelgoed Tilburg – Authentiek houten speelgoed bestel je snel en veilig in deze webshop. Bent je op zoek naar een leuk, origineel cadeau voor kinderfeestje of een geboortecadeau? In Tilburg vind je het leukste houten speelgoed. Het speelgoed wordt met zorg gemaakt uit kwaliteitshout en gaat ontzettend lang mee. Het speelgoed wordt met de hand vervaardigd, dus er wordt aan ieder individueel product persoonlijk aandacht besteed. Bij houten speelgoed Tilburg heb je ook de mogelijkheid de geschenken te laten personaliseren, zo kun je jouw cadeau uniek maken.

Binnen ons assortiment kan je voor verschillende soorten houten speelgoed kiezen. Zo hebben wij rammelaars, maar ook duw- en trekspeelgoed of wellicht is een mooi houten hobbelpaard precies waar je naar op zoek bent.

Ook met de kerstdagen of voor Sinterklaas is dit prachtige houten speelgoed een mooi kado, waar de kinderen nog lang plezier aan zullen beleven. En bestel je in onze webshop op werkdagen voor 16.00u, dan heb je het morgen al in huis. Door ook voor wat last-minute cadeaus ben je bij hip houten speelgoed aan het juiste adres.