Dit is een demo-winkel. Een geplaatste bestelling zal niet worden verwerkt.

U hebt niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Houten Speelgoed Zaandam – Het mooiste houten speelgoed vind je hier in Zaandam. Dit speelgoed is uniek in zijn vormgeving en brengt een gevoel van nostalgie naar boven. Geen plastic speelgoed wat na 1 week intensief gebruik kapot is of geestdodende computerspellen, maar prachtig houten speelgoed gemaakt met hoogwaardige materialen. Houten speelgoed Zaandam heeft een aanbod van verschillende prachtige houten speelgoed dieren zoals een trekspeelgoed hondje of paardje of een duwspeelgoed hondje.

Dit houten speelgoed is een prachtig cadeau voor je pasgeboren kleinkind, petekind of nichtje/neefje. Om het kado extra bijzonder te maken kunt u de naam van het kind op het speelgoed laten schilderen, een gegarandeerde hit wanneer je op kraamvisite gaat! Daarnaast is het natuurlijk ook een mooi cadeau voor de kerst of als cadeau van de Sint.

Ook voor een cadeau op het laatste moment kunt u terecht in Zaandam, want bestellingen die op werkdagen voor 16.00u worden geplaatst zijn de volgende dag in huis.