Dit is een demo-winkel. Een geplaatste bestelling zal niet worden verwerkt.

U hebt niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Over HipHoutenSpeelgoed.nl

 

Hip Houten Speelgoed logo

Bij Hip Houten Speelgoed bent u aan het juiste adres voor alle  zaken op het gebied van houten speelgoed. Wij zijn een (jong) stel met de ambitie zoveel mogelijk kinderen een lach op hun gezicht te toveren, want bij ons staat het kind centraal!

Mocht u vragen hebben, dan kunt u deze altijd aan ons stellen. Of het nu gaat over ons speelgoed of over de afhandeling van uw order, wij zullen altijd proberen binnen 8 uur te reageren op uw vraag.

Een kind dat echt speelgoed in zijn handen heeft zal er voor zorgen dat het kind een gevoel voor vorm en kleur krijgt. Zeker in de meest jonge jaren is het zeer wenselijk voor de ontwikkeling bezig te zijn met speelgoed zodat het ruimte geeft tot zelf denken, veranderen en vormgeven. Ons houten speelgoed is daarvoor uitermate geschikt en zal het beste in uw kind naar boven halen! 

Wij stellen de hoogste eisen aan de selectie van ons speelgoed, al het speelgoed is met de hand gemaakt van duurzaam berken hout, daarna met een op watergebasseerde verf beschilderd. Op die manier kunnen wij de veiligheid van ons speelgoed garanderen. Ons speelgoed komt uit de EU en is dus ook volgens de hier geldende veiligheidseissen gemaakt.

Mocht er desondanks toch iets niet naar uw zin zijn horen wij het graag en zullen we proberen tot een oplossing te komen.

Rest ons nog te zeggen dat we het zeer op prijs stellen dat u bij ons komt winkelen. Bedankt! Ook zouden we het fijn vinden dat als u tevreden bent, u een leuke review achter laat.

We wensen u veel plezier in onze webshop, bedankt en we zien u graag een keer terug!


Hugo Melis  &

Anne-Frank Morshuis